Faceți căutări pe acest blog

Material de abureală

Aici vă voi arăta ce folosesc când aburesc.
În primul rând, după cum bănuiam, www.ivape.ro a devenit furnizorul meu preferat pentru micul meu viciu.

Acum am un kit "Joyetech eGo-T 1000 mAh passthrough" pentru care mi-am mai luat două bucăţi atomizor eGo-T cilindric Joyetech şi una bucată cartomizor CE4+.

Ca lichid am folosit iniţial Dekang 30 ml 18 mg VG, dar acum am trecut la varianta cu mai puţină nicotină, Dekang 30 ml 11 mg VG. La ambele lichide (VG înseamnă "glicerină vegetală", iar PG înseamnă "PropilenGlicol") am ales aroma "Camel" -- denumirea oficială este "Desert Ship".

Dat fiind că sunt un vicios pofticios şi puţin nostalgic, am amestecat în lichid şi o aromă Inawera-Lichior Cireşe (aici n-am avut răbdare să creez o reţetă, aşa că încă experimentez).

Prima constatare la folosirea cartomizorului CE4+ a fost că forţa de sucţiune necesară este mult mai mică, iar cantitatea de abur este sensibil mai mare... În ce priveşte aroma... subiectiv pot spune că pare mai intensă. Faptul că rezervorul cartomizorului este gradat şi transparent îmi sugerează că n-ar fi rău să fac nişte măsurători ceva mai precise, dar lenea mea mă împiedică deocamdată.

Diferenţa de concentraţie a nicotinei pare să nu mă afecteze... încă. Plăcerea vine mai mult din aroma de cireşe.

Am încercat şi un lichid PG de 18mg/ml (tot Dekang, dar de la alt furnizor) şi pot spune că eu voi rămâne la VG - e mai fin aburul - sau, în cazuri excepţionale, voi face un amestec VG+PG în proporţii începând cu 60% VG până la 90%VG...

Pe măsură ce voi mai încerca diverse scule şi materiale de abureală, voi mai scrie din păreri. Deja îmi face cu ochiul un kit T2 Kanger... vreau să văd şi ce aduc în plus clearomizoarele şi mă tentează trusa mare în care încap dispozitivele aburitoare complet montate. Plus că de acum voi vrea să merg mereu cu o baterie de rezervă la mine, din motive evidente...

P.S. Link-urile sunt adăugate de mine şi înseamnă că am folosit sau îmi doresc produsul respectiv. Dacă nu mi-am exprimat opinia despre vreun produs folosit, mi-o puteţi cere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu