Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 27 ianuarie 2010

Reclame si reclame...

Hmmm... Se pare ca reclamele stimuleaza imaginatia unora, pe langa a umple buzunarele altora (si, implicit, pe langa a goli alte buzunare).
Sa spunem ca esti o persoana care are un loc de munca mai caldut, o cultura generala cu putin peste medie, eventual si niste studii "superioare" (foarte usor de obtinut in zilele noastre, de altfel). Sa ai doua locuri de munca e uzual in multe tari civilizate si/sau evoluate. Sa lucrezi "de acasa" e foarte "cool", dar nu intotdeauna profitabil. Ce faci?
Simplu. Faci reclama unei game de produse pe un site care iti permite sa publici niste "articole", fie ele povestiri scurte, fie sfaturi, fie... orice. Tot ce ai de facut (dupa ce ai semnat contractul de "advertising" intr-un fel sau altul) este sa iti lasi imaginatia sa zburde, apoi sa inserezi numele produsului/gamei/producatorului undeva in "articol". Google are grija de restul.
Recunosc ca sunt deja invidios pe asemenea persoane cu "imaginatie" si poate, daca bezna mea cerebrala imi va permite, le voi urma exemplul. Chiar e "cool".

Un comentariu: