Faceți căutări pe acest blog

miercuri, 4 iulie 2012

Temptare ad quieti fumantem, sed non vapore (3)

Mi-a sosit pachetul cu ţigările eGo-T de la Joyetech. Prompt şi ieftin.
Evident că n-am rezistat tentaţiei de a folosi aburitoarea imediat, aşa că am băgat-o pe USB (am menţionat că e "passthrough"?), i-am montat atomizorul, am umplut rezervorul cu destul de mult lichid (cred că-mi va ajunge cel puţin până mâine seară) şi l-am înfipt în atomizor.
La început mi se părea că trag în gât un abur ca ăla din bucătărie când fierb sarmalele în vin, iarna... mirosea frumos, era călduţ... dar atât. Prin organul gândirii mi-a trecut ideea: dar dacă apăs butonul cu cca. o secundă înainte de a "trage"? Ei, bine, asta se pare că era soluţia. Nu vreau deocamdată să iau în considerare lichidele PG (astea cică ar avea Throat Hit mai mare).
Aroma de cămiloi de la Dekang e ok. Mie personal nu mi se pare că ar semăna foarte mult cu cea originală, dar simţurile mele sunt mai ciudate în ultima vreme. Oricum, e destul de neutră ca s-o pot amesteca cu aroma de cireşe. Am picurat direct în rezervor (peste lichidul pus anterior) 3 picaturi de aroma (cea de la Inawera) şi am agitat un pic... Poate mi se pare mie, dar a crescut puţin TH, iar nasul meu începe să "privească" mai prietenos spre aburitoare.
Nu cred că voi mai da banii pe "clasice"... Deocamdată sunt satisfăcut de senzaţii, mai ales că nu sunt probleme de cantitate a fumului. Poate voi trece şi la lichide cu mai puţină nicotină (acum am 18mg/ml).
Începe o nouă perioadă de experimente... parcă mai ieri mâncam gem de prune cu ardei iute... şi să mai zici că istoria nu se repetă în spirală...
Acum mă întorc la alte munci... mama lor de hard-disk -uri care se încing şi pierd date... Mai vedem mâine cum e cu "poftele".